Min konto Design nu

Lær at designe din egen kjole på 46 sekunder

Se video

1. Design

Klik på “Design nu” i øverste højre hjørne for at starte designprogrammet. Her kan du øverst på siden se de 5 elementer talje, halsudskæring, ryg, ærme og nederdel. Det er vigtigt, at du designer din kjole i den angivne rækkefølge, da der er nogle begrænsninger.

Eksempelvis kan man af naturlige årsager ikke vælge “ærmer”, hvis man vælger en “tank top”.

2. Metervarer

Når du har designet den kjole, du gerne vil have, er det tid til at vælge metervare. Hvis du gerne vil se, hvordan din kjole kommer til at se ud med det pågældende stof, skal du bare klikke på billedet af den ønskede metervare.

Hvis du klikker på (i), åbnes der et nyt vindue, hvor du får noget mere at vide om den pågældende metervare. Her ser du, hvor stort mønstret er, hvordan metervaren folder, og vi har også lavet en video, hvor du kan se, hvor meget stretch (stræk), der er i stoffet.

Vil du gerne se alle de metervarer, du kan vælge imellem, kan du benyttet linket: Se metervare

3. Indtast dine mål

Nu er kjolen færdig. Så mangler vi bare at få dine mål. Vi har lavet 4 små videoer, som viser, hvordan du tager dine mål.

Du skal som minimum indtaste 4 mål. Skulder, bryst, talje og hofte. Vi har her i starten nogle begrænsninger på, hvilke “størrelser” vi kan sy. Til sammenligning med størrelser, du kender, så kan vi sy i størrelser fra 34 til 46 (XS til XL). Grunden til dette har noget med konstruktionen af en kjole at gøre. Du kan se, hvordan du gør her: “Sådan tager du dine mål

4. Intet målebånd?

Har du ikke et målebånd, kan du bruge skemaet til at omregne din størrelse i centimeter.

Find den størrelse, du normalt bruger i kjole og se, hvilke centimetermål størrelsen svarer til ved skuldre, bryst, talje, hofte og højde.

På den måde kan du designe din kjole nøjagtigt efter dine personlige former – uanset hvor på kroppen du er bredest og smallest.

Det er god customisation.

Tip: En anden mulighed er at bruge en snor eller ledning til at måle med. Læg snoren på en lineal eller tommestok, så du kan se, hvad målet svarer til i centimer.