Min konto Design nu

Lær på 46 sekunder at designe din egen kjole.

Se videoen lige under denne linje eller læs de 3 punkter i nedenstående afsnit.

Se video

1. Design

klik på “Design nu” i øverste højre hjørne for at starte designprogrammet. Her kan du øverst på siden se de 5 elementer Talje, Halsudskæring, Ryg, Ærme og Nederdel. Det er vigtigt, at du designer din kjole i den rigtige rækkefølge, da der er nogle begrænsninger.

Eksempelvis kan man af naturlige årsager ikke vælge “Ærmer”, hvis man vælger en “Tank Top”.

2. Metervarer

Når du har designet den kjole, du gerne vil have, er det tid til at vælge metervare. Hvis du gerne vil se, hvordan din kjole kommer til at se ud med det pågældende stof, skal du bare klikke på billedet af den ønskede metervare.

Hvis du klikker på (i), åbnes der et nyt vindue, hvor du får noget mere at vide om den pågældende metervare. Her ser du, hvor stort mønstret er, hvordan metervaren folder, og vi har også lavet en video, hvor du kan se, hvor meget stretch (stræk), der er i stoffet.

Vil du gerne se alle de metervarer, du kan vælge imellem, kan du benyttet linket: Se metervare

3. Indtast dine mål

Nu er kjolen færdig. Så mangler vi bare at få dine mål. Vi har lavet 4 små videoer, som viser, hvordan du tager dine mål.

Du skal som minimum indtaste 4 mål. Skulder, bryst, talje og hofte. Vi har her i starten nogle begrænsninger på, hvilke “størrelser” vi kan sy. Til sammenligning med størrelser, du kender, så kan vi sy i størrelser fra 34 til 46 (XS til XL). Grunden til dette har noget med konstruktionen af en kjole at gøre. Du kan se, hvordan du gør her: “Sådan tager du dine mål

Og så er det bare at gå til betaling..