Min konto Design nu

Sådan tager du dine mål.

For at kjolen bliver en succes, kræver det, at vi har dine mål. Her på siden har vi lavet en lille gennemgang af hvilke mål, vi har behov for. Nogle er “påkrævet”, og nogle bestemmer du selv, om du vil opgive. Vi vil dog gerne at du gør det, da det kan hjælpe os med at blive dygtigere i fremtiden.

Vi har som minimum brug for 4 mål: Skulder, bryst, talje og hofte. Læs i bunden af denne side, hvorfor vi gerne vil vide mere.

1: Skuldre:

For at vi kan få ærmerne til at sidde rigtigt, er det vigtigt, at vi har dine mål. Du kan her se en video om, hvordan du måler din skulderbredde.

Se video

2: Bryst:

Det er vigtigt, at vi får dit brystmål, så kjolen kommer til at sidde pænt og ikke laver nogle unaturlige folder eller kommer til stramme. Du kan her se en video om, hvordan du måler dit brystmål.

Se video

3: Talje:

På videoen kan du se, hvor du skal måle din talje. Det er en relevant viden, så kjolen ikke kommer til at “pose” på dig. Du kan her se en video om, hvordan og hvor du måler din talje.

Se video

4: Hofte:

Til sidst har vi brug for dit hoftemål. Der sker for nogen, at man somme tider har lidt bredere hofte end ideal målene. Med denne information sikrer vi, at kjolen falder pænt over resten af kroppen. Du kan her se en video om, hvordan du måler din hofte.

Se video

Vi ønsker også at vide din højde og din alder. Vi ved godt, at der er forskel på, hvad der står på din dåbsattest, og hvilken mental alder du har. Og jo ældre man bliver, jo større bliver forskellen. Vi har det på samme måde.. Grunden til, at vi gerne vil vide det er, at vi tror, at der måske er en forskel på hvilke design elementer og metervarer der bliver købt afhængigt af alder. Kroppen, om man kæmper imod eller ej,  ændrer sig også. Vi tror derfor, at vi vil kunne se et mønster i, hvad der bliver valgt og jeres alder. Dermed har vi også bedre mulighed for at udvikle nye mønstre og købe metervarer bedre ind, hvis vi har denne information.