Min konto Design nu

Sådan tager du dine mål

For at kjolen bliver en succes, skal vi have dine mål. Se her hvilke mål vi har behov for. Nogle mål er påkrævede, mens andre er frivillige.

Vi har som minimum brug for 4 mål: Skulder, bryst, talje og hofte.

1. Skuldre

For at vi kan få ærmerne til at sidde rigtigt, er det vigtigt, at vi har dine mål. Se her, hvordan du måler din skulderbredde.

Se video

2. Bryst

Vi skal bruge dit brystmål, så kjolen ikke laver unaturlige folder eller kommer til stramme. Se her, hvordan du måler dit brystmål.

Se video

3. Talje

Se her, hvor du måler din talje. Det er vigtigt, at du slapper helt af i maven og ikke suger den ind, mens du måler.

Se video

4. Hofte

Til sidst har vi brug for dit hoftemål, som sikrer, at kjolen falder pænt ned over af kroppen. Se her, hvordan du måler din hofte.

Se video

5. Intet målebånd?

Har du ikke et målebånd, kan du bruge skemaet til at omregne din størrelse til centimeter.

Find den størrelse, du normalt bruger i kjole og se, hvilke centimetermål størrelsen svarer til ved skuldre, bryst, talje, hofte og højde.

På den måde kan du designe din kjole nøjagtigt efter dine personlige former – uanset hvor på kroppen du er bredest og smallest.

Tip: En anden mulighed er at bruge en snor eller ledning til at måle med. Læg snoren på en lineal eller tommestok, så du kan se, hvad målet svarer til i centimer.

Vi vil gerne kende din alder

Din alder er relevant, fordi den fortæller, hvilke metervarer og designs forskellige aldersgrupper foretrækker. Kroppen ændrer sig med alderen, og derfor er det vigtig viden for os, fordi det hjælper os til at udvikle nyt design, som stemmer overens med vores kunders ønsker.