Min konto Design nu

Unikke kvinder fortjener unikt tøj

Det er ikke tilfældigt, at “unique” er en del af vores navn. Vi vil gerne gøre tingene anderledes. Det gælder både den måde, vi behandler vores ansatte og vores kunder på.

Vi holder aldrig udsalg

Overalt ser man tilbud, udsalg og specialpriser. Vi synes, der er frustrerende, at man som kunde altid skal undersøge alle butikker for at finde den laveste pris, eller at den vare, man lige har købt, kommer på tilbud ugen efter. Det samme gælder selskaber/firmaer, som tilbyder “intropris” eller andre rabatter til nye kunder.

Vi gør det anderledes: For de ansatte

I skrivende stund er der kun 1 ansat, Michael, som også ejer Next Level Unique ApS. Det kommer naturligvis til at ændre sig, når vi begynder at vokse. Men vi vil gerne gøre det unique at arbejde for/sammen med os – den del arbejder vi på og vender tilbage, når vi har det hele på plads.

Denne tankegang gælder også vores leverandører. Derfor stiller vi krav til, at deres ansatte også bliver behandlet godt. Det er blandt andet derfor, at vi har vores produktion af kjoler i Europa. Personalet skal have 2 sammenhængende fridage om ugen. De må ikke arbejde mere end 40 timer om ugen. De skal have betalt ferie, og vi kræver, at lønnen er mindst 10% over mindstelønnen.

Vi er kun lige begyndt, og vi vil på sigt gerne være banebrydende på dette område. Derfor ser vi også dette punkt som et af de vigtigste, når vi skal vurdere, om vi er en succes eller ej.

Vores mantra

  1. Respekt, loyalitet og ærlighed

    …er vores kerneværdier. Og en af vores vigtigste ressourcer er de mennesker, vi omgiver os med. Derfor er respekten for vores medarbejdere og kunder i højsædet. Det betyder også at vi ikke vil gå på kompromis. Der vil ikke komme nogle nye tiltag, som strider mod disse værdier.

  2. Unique er ikke bare et ord

    Vi vil gerne prøve at gøre det hele lidt anderledes. Dette er en proces, og om det lykkes hver gang – det ved vi ikke, men det er vores mål, at når vi gør noget, SKAL vi overholde vores kerneværdier, og at det vi gør har en grad af uniqueness. Vi tror på, at når vi udfordrer os selv på dette, giver det en bedre oplevelse for alle.

  3. Ægte loyalitet – giver ægte fordele

    Vi er ved at undersøge, hvordan vi kan gøre noget ekstra for de kunder, som er loyale, og det bliver ikke rabat.:-) Vi arbejder bl.a. på at lave en VIP facebook gruppe for kunder, som HAR købt hos os. Her vil vi tilbyde nye metervarer, før de bliver frigivet på hjemmesiden, og det kan også ske, at vi tilbyder metervarer som kun VIP kunderne kan købe. Vi skal nok introducere flere gode idéer.