Min konto Design nu

Hvad kan lade sig gøre og hvad kan IKKE

Keywords: Reklamationer   •   Retur   •   Størrelser
Skrevet af Michael Rasmussen
d. 8. maj 2019

 1. Ikke alle størrelser er muligt (se skemaet længere nede)
 2. Derfor er der ikke returret, men 1 gang ombytning eller betalt tilretning
 3. Reklamationer (Fejl i metervare mm.)

1: Ikke alle størrelser er mulige

Den måde, som vores konstruktions system er bygget på, giver forskellige udfordringer. Det betyder blandt andet, at vi har nogle minimum- og maksimummål, som vi er nødt til at holde os inden for. Det drejer sig om følgende 3 punkter:

 • Brystmål:         Min 78 cm og max. 106 cm
 • Taljemål:         Min 58 cm og max. 86 cm
 • Hoftemål:        Min 84 cm og max. 112 cm
 • Højde – Der opnås de bedste resultater til kvinder mellem 160 cm og 180 cm (Men dette er ikke et krav)
 • Hvis man skal sammeligne vores mål med de klassiske størrelser, så svar det til at vi kan sy fra str. 34 til størrelse 46.
 • Hvis dine mål skulle adskille sig fra ovenstående, så kontakt os og lad os se, om vi kan finde en løsning. (mr@nextlevelunique.com) På Længere sigt vil vi udvide mulighederne. Vi vil på vores facebook side @nextlevelunique informere om nye tiltag.

For at sikre at alle får en god oplevelse med vores kjoler, vil vi inden for 24 timer kontrollere din ordre. Vi kontrollerer om kjolen, metervarerne og målene passer i vores system.

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, og at din kjole lever op til dine forventninger. Derfor vil vi også kontakte dig, hvis der skulle være udfordringer.

 

2: Derfor er der ikke returret, men 1 gang ombytning eller betalt tilretning.

Da vores kjoler er skræddersyede til dig og din krop, er der desværre ingen returret, hvis du fortryder dit køb, men fordi din tilfredshed er vigtig for os, har vi taget en række forholdsregler, der gerne skulle sikre, at du bliver 100% tilfreds med din kjole. Derfor tilbyder vi ombytning eller tilretning.

Tilretning

Vi lægger 1 cm til i sømrum på alle kjoler, hvilket betyder, at du har mulighed for at udvide eksempelvis taljen, brystet og nederdelen med 2 cm, hvis du skulle have lavet en fejl i målene. Dette svarer faktisk til næsten en hel størrelse.

Derefter kan du gå til din lokale skrædder og få rettet kjolen til, og så dækker vi op til 150 kr. af skrædder-regningen. Det eneste, vi beder om, er, at du besøger skrædderen inden for 14 dage efter modtagelsen af kjolen og sender et billede af kvitteringen til os. På regningen skal det tydeligt fremgå, at arbejdet vedrører den kjole, vi har lavet til dig. Før arbejdes sættes i gang hos skrædderen, skal du forinden kontakte Next Level Unique ApS og få en godkendelse.

Ombytningen

Hvis du føler, at den kjole, du har fået syet, slet ikke er dig, giver vi dig muligheden for at designe 1 ny kjole, men kun en gang. Du skal betale for returfragten til vores kontor i DK og betale 79 kr. i fragt for den nye kjole. Inden dette kan gøres, tager vi en snak over telefonen, så vi er sikre på, at du få lige præcis den kjole, du drømmer om.

3: Reklamation

Har vi lavet en fejl, eller er der fejl i vævningen i stoffet, problemer med lynlåsen eller lignende, reparerer eller retter vi selvfølgelig uden ekstra omkostninger og med mindst muligt besvær for dig.

Del indlæg

Andre indlæg

 • Forstå tekstilerne

  EN LILLE ORDBOG: Her kan du se en lille gennemgang af hvad de forskellige ord betyder, nå vi snakker omkring: Bomuld/Elastan/Modal m.m.

  Læs indlæg
 • De 7 kjoler fra vores photoshoot
  • Hvordan er kjolerne lavet?

  På dette blogindlæg laver vi en gennemgang af de 7 kjoler som vi har syet til vores photoshoot i Oktober 2019 og lister op hvilken elementer og metervare der er brugt.

  Læs indlæg
 • Farve trends – Forår 2020

  Vi har været ved at samle lidt op på, hvilke trends der er ude i det store udland med fokus på de 4 store modebyer: New York, London, Milano og Paris. Vi har i dette blogindlæg fokuseret på farverne.

  Læs indlæg