Min konto Design nu

Farve trends – Forår 2020

Skrevet af Michael Rasmussen
d. 26. marts 2020

SPRING/SUMMER 2020

Vi har været ved at samle lidt op på, hvilke trends der er ude i det store udland med fokus på de 4 store modebyer: New York, London, Milano og Paris. Vi har i dette blogindlæg fokuseret på farverne.

Farve: Saffron

En af de hotte farver dette forår er farven safran, som er en varm gul farve, og som går igen hos de fleste modehuse.

Farve: Classic blue

Denne blå farve er også en genganger hos de flest større brands. ”Classic Blue” er også valgt som “Årets farve 2020” hos Pantone, som de fleste nok kender. Firmaet står for at kategorisere og standardisere alle farver til bl.a. modeverden.

Farve: Flame Scarlet

Ifølge Pantone skulle denne farve vise “mod og beslutsomhed”:-)

Farve: Biscay Green

Vi har til vores foto shoot benytte farven “Biscay Green” som baggrund på nogle af de billeder, vi tog i oktober 2019.

Du kan læse mere om, hvilke kjoler vi designede til foto shootet via linket her “de 7 kjoler fra vores fotoshoot i oktober 2019”

 

Farve: Mint

Denne farve er også en af modefarverne og bliver nævnt i flere af modebladene som en af de vigtige farver til dette forår og sommer.

Farve: Pink/lyserød

Bestemt også en farve som bliver benyttet meget, og som der bliver talt meget om. Vi har et utal af forskellige muligheder, med print, uden print og i forskellige nuancer. Farven på billedet er bare en af de mange, vi tilbyder.

Indholdet til det blogindlæg er kommet ved at gennemgå et utal af nationale og ikke mindst internationale blade og trend hjemmesider.

Men det vigtigeste når du skal vælge en farve til din næste kjole, er at DU kan lide farver. Det er er dig der bestemmer og man skal kun købe noget man selv godt kan lide. Håber at du finder det hos os:-)

Del indlæg

Andre indlæg

 • Farverne lige nu

  KOMMER SNART Vi planlægger at komme med et månedlig blog indlæg, som indeholder de seneste trends. Vi forventer, at det første indlæg er på plads inden August begynder.

  Læs indlæg
 • De 7 kjoler fra vores photoshoot
  • Hvordan er kjolerne lavet?

  På dette blogindlæg laver vi en gennemgang af de 7 kjoler som vi har syet til vores photoshoot i Oktober 2019 og lister op hvilken elementer og metervare der er brugt.

  Læs indlæg
 • Nytårskjoler 2020
  • Glam og glitter
  • Gyldne toner
  • Klassisk sort/hvid
  • Mørk magi
  • Pang i paletten

  Se hvordan du kan designe 5 forskellige kjoler til årets nytårsfest.

  Læs indlæg