Min konto Design nu

Bæredygtig produktion

Vi bruger i gennemsnit kun 40% af alt det tøj, vi køber*. Det skal der laves om på.

Ingen fejlkøb

Hos Next Level Unique tager vi miljøet alvorligt. Hos os er bæredygtighed et naturligt element i hele produktionskæden. I vores øjne giver det ingen mening, at producenter pådutter forbrugere nogle produkter, som ikke er lige præcis det, kunden drømmer om. For det er den direkte vej til overforbrug og overproduktion af produkter, som slet ikke glæder dig som kunde i sidste ende.

Derfor skal du hos os designe din egen kjole. Vi tror nemlig på, at du er bedst selv ved, hvad der klæder dig og din krop. Når du køber en kjole hos, er du sikker på, at den ikke ender som endnu et fejlkøb. Til dags dato er 100% af vores solgte kjoler i brug.

Intet tøjspild

Når vi køber nye metervarer, køber vi kun ind til et bestemt antal kjoler, og vi begynder først at sy en kjole, når bestillingen er tikket ind. Det gør, at vi vores stofspild er minimal, og at vores produktion af kjoler stemmer nøjagtigt overens med vores kunder efterspørgsel. På den måde er vi med til at passe på verden og dens ressourcer.

Støtter europæisk produktion

Vores kjoler bliver syet af talentfulde syersker i Polen, fordi vi støtter europæisk produktion, da det begrænser vores CO2-udledning fra transport. Ved at producere i Europa frem for eksempelvis Asien eller USA sikrer vi også, at kjolerne er fremstillet under gode arbejdsforhold for vores medarbejdere.

*Kilder: World Bank.